fbpx

Ledningssystem för svetsande företag

Med fullständig kontroll över instruktioner, kompetenser, utrustning och projektdokumentation säkrar Svetskoordinatorn ett enkelt och strukturerat arbetssätt för det svetsande företaget.

Svetskoordinatorn hjälper dig med

Svetsarprövning

Övervaka och utfärda egna svetsarprövningar (ISO 9606-1, ISO 9606-2, ISO 14732 samt externa svetsarprövningar). Utbildning till dig som blir svetsövervakare. Förlängning sker digitalt.

l

Utbildning

Onlineutbildningar, e-learning, finns tillgängligt 24/7. Samt en utbildningsdag* med ditt nya svetsnätverk med jämna mellanrum. Vi hjälper er att bibehålla er höga kompetens.

*Gäller vid beställning via hemsidan.

b

WPS/WPQR

Tillverka samt ha bra översikt över WPSer samt WPQR.  Allt såklart tillgängligt även via smartphones.

Utrustning

Få en ordentlig översikt på vad som finns och när det är dags att validera på nytt. Påminnelser skickas naturligtvis direkt till din epost – så du behöver aldrig oroa dig. 

%

Molnbaserat

%

billigare

%

kontroll

*Beräknat på att anlita extern personal som svetsövervakare och föreläsare.

LKAB

”Svetskoordinatorn är ett verktyg som ger oss kontroll på helheten av vårt ISO 3834-arbete. Vi är väldigt positiva till tillgången till online-utbildningar för våra svetsare och det är smidigt att utfärda och följa upp våra svetsarprövningar.”

LKAB Mekaniska AB, Tord Hugin och Simon Kero

TIS AB

”Bra överskådlighet på allt, WPS, WPQR, synkontroller, svetsarprövningar osv. Kostnadsbesparande p.g.a. att jag själv övervakar, utför förstörande provning och ställer ut certifikat, samt att jag som svetsansvarig får bättre koll på kunskap och kvalité.

Bra med E-learnings som vid behov håller alla uppdaterade i kravbilden som finns för svetsning. För mig som svetsansvarig är det guld värt att ha allt samlat på ett och samma ställe.”

TISAB AB, Johan Broman

Nordkote

”Jag har ofta 100 bollar i luften, projekt till höger & vänster & jag hatar att ha saker å ting liggandes här och där. Som kund hos svetskoordinatorn så har jag allt jag behöver samlat på ett enda ställe, och jag kommer åt det jag behöver när jag behöver det.”

Nordkote AB, Magnus Arvola

Ellagro

”Vi använder Svetskoordinatorn till alla våra svenska tillverkningsenheter. Alla använder samma plattform oavsett om man är svetsare, arbetsledare, svetstekniker eller svetsansvarig. Nu är vi inte beroende av olika leverantörers system utan har allt samlat.”

Ellagro, Göran Ahlmark

Treo plåt

”Styrkan i Svetskoordinatorn ligger i samspelet mellan alla delar, från WPS:er och dokumentation av svetsarprövningar till validering av både utrustning och kunskap.”

Treo Plåt AB, Mattias Bylund

Naverviken

”Vi på Naverviken har fler än 100 stycken WPS och WPQR samt svetsarprövningar att förnya och förlänga. Att ha allt samlat på samma plats underlättar vår dagliga verksamhet. Även tillgången till utbildning i visuell kontroll gör att alla svetsare har rätt utbildning från dag ett. Utan Svetskoordinatorn hade vi fått spendera mycket mer tid för att leta, uppdatera information och utbilda.”

 

Naverviken AB, Ovidiu Onaca