fbpx

svetskoordinatorn

Om oss

Om oss

Välkommen till Svetskoordinatorn – din kompletta lösning för svetskoordinering, kvalitetskontroll och slutdokumentation. Vårt program är skapat med en djup förståelse för de utmaningar som svetsansvariga och tillverkare står inför dagligen. Genom att kombinera praktisk erfarenhet med teknisk expertis har vi utvecklat en plattform som gör svetskoordinering enklare och mer effektiv.

Bakgrund

Svetskoordinatorn grundades av Mattias Bogren, en erfaren ISO-revisor, svetsansvarig och utbildare. Under sina många år i branschen identifierade vi att tillverkningsföretag ständigt stötte på liknande problem när det gällde svetsning och kvalitetskontroll. Istället för att varje företag skulle behöva utveckla sina egna lösningar, såg vi möjligheten att skapa en standardiserad plattform som kunde anpassas efter varje företags unika behov.

Vision

  • Det ska inte vara krångligt, självförklarande formulär samt inbyggd tolkning av tillverkningsstandarder att skapa instruktioner i.
  • Samarbetsplattform, flera olika funktioner på företaget ska ha nytta av Svetskoordinatorn.
  • Enkelt att starta igång oavsett tidigare erfarenhet av svetskoordinering.
  • Utmana det traditionella sättet att arbeta med svetstillsyn, förenkla och effektivisera allt från utbildning, uppföljning och dokumentation.

 

Utveckling

Sedan starten har Svetskoordinatorn genomgått en betydande utveckling. Vår plattform har ständigt förbättrats genom feedback från användare och branschexperter. Vår app erbjuder en rad funktioner som underlättar allt från dokumentation och spårbarhet till beräkningar och rapporter.

Redan den 1 februari 2018 började vår första kund använda programmet, och sedan dess har vi vuxit stadigt och fått förtroendet från många fler företag inom tillverkningsindustrin.

Mattias Bogren

Grundare Svetskoordinatorn