fbpx

tillsammans med svetskoordinatorn

Utbildning 

Alla våra kurser är helt webbaserade vilket gör att du själv styr över när och var utbildning genomförs – du skickar ut kurserna enkelt genom kompetensmatrisen. Inget produktionsbortfall & du slipper hålla kurser där hälften av deltagarna inte dyker upp.

Välj själv om du vill prenumera på hela utbildningsmodulen och få full tillgång till obegränsat antal kurser/deltagare –
eller köpa enstaka kurser då och då till enstaka personer.

Alla kurser i ett paketpris - Utbildningmodulen

Genom att lägga till utbildningmodulen i Svetskoordinatorn så får du tillgång till samtliga kurser. Helt obegränsat antal gånger för alla inom företaget (max 50 st anställda).

 

999 kr/månaden

Svetsövervakare ISO 9606-1

Intresserad av att utfärda egna svetsarprövningar? Gå kursen och få rätt kompetens att kunna övervaka, bedöma och utfärda svetsarprövningar. Kursen ingår i programmet Svetskoordinatorn.

Tillgänglig 24-7 online

Gå kursen när du själv vill och kan, alla våra kurser finns tillgängliga som en e-learning.

 

0 kr

*ingår i programmet

Visuellkontroll av svetsförband ISO 5817

Varför ska det läggas mer krav på vissa produkter, och hur ska de kraven förmedlas?

ISO 5817 samlar kravbilden för utvalda formavvikelser på svetsförband som har stor betydelse för konstruktionens livslängd. Kursen tar upp, svetstoleranser, varför det ställs krav, genomgång av typiska svetsdiskontiuniteter och hur svetsfel kan undvikas. Övningsuppgifter samt ett quiz för att säkerställa att deltagaren har tagit tills sig kursen.

Ingår i utbildningsmodulen eller

1499 kr/st

Svetsbeteckningar enligt ISO 2553

Standarden ISO 2553 med svetssymboler ska vara konstruktörens hjälpmedel att förmedla sina tankar. Med svetsbeteckningarna ska det enkelt och begripligt både kunna förmedlas och läsas hur en detalj ska svetsas. Exempel på vad kursen tar upp är, hur beteckningen är uppbyggd, tydliggör de olika fogtyperna, måttsättning, a-, z-, s-mått och intermittent svets.

Övningsuppgifter samt ett quiz för att säkerställa att deltagaren har tagit tills sig kursen.

Ingår i utbildningsmodulen eller

699 kr/st

Dimensionering av svetsade konstruktioner

Kursen tar upp olika typer av belastningar en konstruktion kan utsättas för, tumregler för hur ett a-mått ska dimensioneras, vilka svetstoleranser som är lämpliga för de olika belastningstyperna samt svetsbarhet för olika material.

Kursen vänder sig till konstruktörer/beredare, inköpare, svetsansvariga samt vetgiriga svetsare.

Ingår i utbildningsmodulen eller

999 kr/st

Beställ E-learning i Svetskoordinatorn

Om du inte använder Svetskoordinatorn går det att beställa enskilda utbildningar. Annars är det Utbildningsmodulen som gäller, då styr du själv vilken kurs, när och vem som ska göra den. Antalet deltagare och omgångar är helt obegränsat. För att lägga till utbildningsmodulen i din tjänst kontaktar du oss. 

Vill du beställa enstaka kurser går det bra att använda formuläret. En e-postlänk skickas ut till den adressen som är angiven i formuläret som kan användas till alla deltagare.

Kurs

6 + 11 =