fbpx

provversion

Tillsammans med svetskoordinatorn

Är du nyfiken på vad Svetskoordinatorn kan göra för er?
Vi erbjuder en introduktion över två veckor för att visa möjligheterna med ett nytt arbetssätt för att hantera kravbilden på en svetsande verksamhet. Denna introduktion innebär att ni får en notis per dag med tillhörande video eller checklista som visar arbetssättet. Ni får dessutom full tillgång till programmet under perioden och det finns inga krav på att fortsätta.

I introduktionen får ni en bra överblick på programmet och en snabb introduktion på hur ett affärssystem för svetsning fungerar, väl mött.

Utbildningsvideos

Korta videos om hur programmet fungerar.

WPS-utbildning

Lär dig vad som styr innehållet i en WPS och vilka parametrar som ska visas till svetsaren.

Introduktion att övervaka svetsarprövningar

Lär dig att själv övervaka och ställa ut svetsarprövningar.

Tips för en ISO 3834 certifiering

Få tips om vad som krävs för att bli certifierad eller upprätthålla en certifiering enligt ISO 3834

Slutdokumentation och CE-märkning

Få en inblick om vad som krävs för att CE-märka en produkt enligt EN 1090 eller en slutdokumentation för ISO 3834

Synkontroll svetsare

Rutin för att kontrollera synen på inspektionspersonal

Två veckor

Provperiod utan förpliktelser

Support

Boka upp ett teamsmöte för att enklare komma igång

Detta säger våra kunder:

LKAB

”Svetskoordinatorn är ett verktyg som ger oss kontroll på helheten av vårt ISO 3834-arbete. Vi är väldigt positiva till tillgången till online-utbildningar för våra svetsare och det är smidigt att utfärda och följa upp våra svetsarprövningar.”

LKAB Mekaniska AB, Tord Hugin och Simon Kero

TIS AB

”Bra överskådlighet på allt, WPS, WPQR, synkontroller, svetsarprövningar osv. Kostnadsbesparande p.g.a. att jag själv övervakar, utför förstörande provning och ställer ut certifikat, samt att jag som svetsansvarig får bättre koll på kunskap och kvalité.

Bra med E-learnings som vid behov håller alla uppdaterade i kravbilden som finns för svetsning. För mig som svetsansvarig är det guld värt att ha allt samlat på ett och samma ställe.”

TISAB AB, Johan Broman

Nordkote

”Jag har ofta 100 bollar i luften, projekt till höger & vänster & jag hatar att ha saker å ting liggandes här och där. Som kund hos svetskoordinatorn så har jag allt jag behöver samlat på ett enda ställe, och jag kommer åt det jag behöver när jag behöver det.”

Nordkote AB, Magnus Arvola

Ellagro

”Vi använder Svetskoordinatorn till alla våra svenska tillverkningsenheter. Alla använder samma plattform oavsett om man är svetsare, arbetsledare, svetstekniker eller svetsansvarig. Nu är vi inte beroende av olika leverantörers system utan har allt samlat.”

Ellagro, Göran Ahlmark

Treo plåt

”Styrkan i Svetskoordinatorn ligger i samspelet mellan alla delar, från WPS:er och dokumentation av svetsarprövningar till validering av både utrustning och kunskap.”

Treo Plåt AB, Mattias Bylund

Naverviken

”Vi på Naverviken har fler än 100 stycken WPS och WPQR samt svetsarprövningar att förnya och förlänga. Att ha allt samlat på samma plats underlättar vår dagliga verksamhet. Även tillgången till utbildning i visuell kontroll gör att alla svetsare har rätt utbildning från dag ett. Utan Svetskoordinatorn hade vi fått spendera mycket mer tid för att leta, uppdatera information och utbilda.”

 

Naverviken AB, Ovidiu Onaca