fbpx

Tillsammans med svetskoordinatorn

Prova på!

Är du nyfiken på vad Svetskoordinatorn kan göra för er?
Vi erbjuder en introduktion över två veckor för att visa möjligheterna med ett nytt arbetssätt för att hantera kravbilden på en svetsande verksamhet. Denna introduktion innebär att ni får en notis per dag med tillhörande video eller checklista som visar arbetssättet. Ni får dessutom full tillgång till programmet under perioden och det finns inga krav på att fortsätta.

I introduktionen får ni en bra överblick på programmet och en snabb introduktion på hur ett affärssystem för svetsning fungerar, väl mött.

Innehåll:

  • Svetsdatablad – Så här görs de samt koppling mellan WPS och WPQR
  • Svetsarprövningar – Hela vägen från förberedelse, svetsning och certifikatskrivning
  • Projektstyrning – Från offert och teknisk genomgång till slutdokumentation och eventuell CE-märkning 
  • ISO 3834
  • Underhåll/validering av utrustning
  • Synkontroll enligt Jaeger 1 och mycket mera

Detta säger våra kunder:

LKAB

”Svetskoordinatorn är ett verktyg som ger oss kontroll på helheten av vårt ISO 3834-arbete. Vi är väldigt positiva till tillgången till online-utbildningar för våra svetsare och det är smidigt att utfärda och följa upp våra svetsarprövningar.”

LKAB Mekaniska AB, Tord Hugin och Simon Kero

TIS AB

”Bra överskådlighet på allt, WPS, WPQR, synkontroller, svetsarprövningar osv. Kostnadsbesparande p.g.a. att jag själv övervakar, utför förstörande provning och ställer ut certifikat, samt att jag som svetsansvarig får bättre koll på kunskap och kvalité.

Bra med E-learnings som vid behov håller alla uppdaterade i kravbilden som finns för svetsning. För mig som svetsansvarig är det guld värt att ha allt samlat på ett och samma ställe.”

TISAB AB, Johan Broman

Nordkote

”Jag har ofta 100 bollar i luften, projekt till höger & vänster & jag hatar att ha saker å ting liggandes här och där. Som kund hos svetskoordinatorn så har jag allt jag behöver samlat på ett enda ställe, och jag kommer åt det jag behöver när jag behöver det.”

Nordkote AB, Magnus Arvola

Ellagro

”Vi använder Svetskoordinatorn till alla våra svenska tillverkningsenheter. Alla använder samma plattform oavsett om man är svetsare, arbetsledare, svetstekniker eller svetsansvarig. Nu är vi inte beroende av olika leverantörers system utan har allt samlat.”

Ellagro, Göran Ahlmark

Treo plåt

”Styrkan i Svetskoordinatorn ligger i samspelet mellan alla delar, från WPS:er och dokumentation av svetsarprövningar till validering av både utrustning och kunskap.”

Treo Plåt AB, Mattias Bylund

Naverviken

”Vi på Naverviken har fler än 100 stycken WPS och WPQR samt svetsarprövningar att förnya och förlänga. Att ha allt samlat på samma plats underlättar vår dagliga verksamhet. Även tillgången till utbildning i visuell kontroll gör att alla svetsare har rätt utbildning från dag ett. Utan Svetskoordinatorn hade vi fått spendera mycket mer tid för att leta, uppdatera information och utbilda.”

 

Naverviken AB, Ovidiu Onaca

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer