fbpx

välj Svetskoordinatorn

Spara tid och pengar

 

Känner du igen ständigt återkommande problem kring hantering och kontroll av svetsarprövningar, certifikat och WPSer? Det gör de allra flesta inom svetsbranschen. Svetskoordinatorn är det enkla svaret!

Programmet är ett system som slår samman allt, det ger dig som användare fullständig kontroll på hela kvalitetsstyrningen. Resultatet blir en otrolig tidsbesparning, liksom en kostnadsbesparning. Våra kunder redovisar besparingar på upp till 80% per person – ganska otroligt eller hur?

Framförallt ger det alla inblandade i den egna organisationen all kunskap om svetsning samlat på ett ställe. Ni blir helt enkelt mer kompetenta och gör högst troligt ett ännu bättre jobb än ni redan gör. 

Svetskoordinatorn hjälper dig med

l

Utbildning

Tillsammans med programmet utbildas du till svetsövervakare samt vidareutvecklas inom svetsning. Utbilda dina medarbetare med hjälp av e-learning som du själv styr över. Onlineutbildningar, e-learning, finns tillgängligt 24/7.  Vi hjälper er att bibehålla er höga kompentens genom att skicka påminnelser när någon kurs närmar sig sista giltighetsdatum. Ni kan också lägga upp egna kurser/certifikat för den egna organisationen.

Företagsutveckling tillsammans med personlig utveckling

Med jämna mellanrum håller vi en stor utbildningsdag med hela svetsnätverket som använder systemet – en möjlighet att utveckla din verksamhet tillsammans med Svetskoordinatorn! Endast för de som beställer via hemsidan.

Svetsarprövningar & Certifikat

Eftersom ni själv kan övervaka svetsarprövningar efter er utbildning dokumenterar ni detta enkelt i Svetskoordinatorn. Certifikaten samlas på en översikt som det även går att filtrera fram en lämplig svetsarprövning till ett specifikt projekt på.

Antal dagar kvar på certifikatet visas i programmet samt att påminnelser kommer på e-post innan certifikatet gått ut. Förlängningen sker givetvis även den digitalt direkt i programmet. 

Externt utfärdade certifikat kan även de läggas in och förlängas genom Svetskoordinatorn.

i

WPS/WPQR

Tillverka och sprid WPSer genom Svetskoordinatorn. Inbyggd mall för att tillverka WPSen finns, samt att det går att lägga in befintliga WPSer för att ge tillgång för alla dina kollegor att använda WPS:erna.

Ni har full åtkomst till alla WPSer via andra enheter såsom smarta telefoner och surfplattor.

Även WPQR läggs in för att enkelt plocka fram en lämplig för nästa projekt. Både WPS och WPQR är enkelt sökbara för att snabbt hitta en lämplig för aktuellt projekt.

Slutdokumentation och CE-märkning

I projektmodulen styr du vilka aktiviteter som ska kontrolleras och dokumenteras. Starten med tekniskgenomgång enligt ISO 3834 och vidare projektaktiviteter styrs enkel med inbyggda mallar.
När projektet är klart skapas slutdokumentationen och kan även plocka ut prestandadeklaration och CE-märkning för EN 1090-1 projekt.

Utrustning

Även utrustning som svetsströmkällor samt mätverktyg ska ha kärlek. Lägg in befintlig utrustningslista samt när det är dags att validera eller sköta underhållet så för du en pling när det är dags att göra nästa omgång. Det finns även möjlighet att lämna över en lista till underhållspersonalen på den utrustning som ska valideras för att inte missa/eller ta med extra utrustning.

Detta ingår :

  • Utbildningstillfällen som anordnas med jämna mellanrum för den som står som ”huvudanvändare” på licensen. Endast vid beställning via hemsidan.
  • Skapa WPSer samt lägg in befintliga WPQR för att få en bra och enkel översikt
  • Möjlighet att lägga in och skapa nya svetsarprövningar
  • Möjlighet att lägga in svetsutrustning/mätverktyg och deras valideringsintervall för påminnelse om validering
  • Inloggning för svetsaren för att få översikt på sina svetsarprövningar och välja WPS.

Pris: 1499 kr/månad

Utbildningsmodul :

Komplett utbildningspaket med visuell kontroll, svetsbeteckningar samt dimensionering av svetsade konstruktioner. Helt obegränsat antal gånger samt deltagare inom företaget. 

 

Pris: 599 kr/månad

 

Projektmodul:

Teknisk genomgång enligt ISO 3843 och EN 1090-2. Dokumentera alla sortes certifikat, materialintyg, ritnignar  mm under projektetsgång för att slutligen sammanställa projektet och presentera en slutdokumentation och CE-märkning till kunden.

 

Pris: 999 kr/månad

Vill du köra igång?

Hör av dig, så kontaktar vi dig och hjälper dig igång. Lägg till utbildningsmodulen om du vill ha tillgång till våra kurser obegränsat antal gånger/deltagare.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer