fbpx

välj Svetskoordinatorn

Spara tid och pengar

Känner du igen ständigt återkommande problem kring hantering och kontroll av svetsarprövningar, certifikat och WPS:er? Det gör de allra flesta inom svetsbranschen. Låt Svetskoordinatorn ta hand om detta åt dig!.

Programmet är ett system som slår samman allt gällande svetsrelaterade uppgifter, det ger dig som användare fullständig kontroll på hela kvalitetsstyrningen. Resultatet blir en otrolig såväl tids- som kostnadsbesparing. Våra kunder redovisar besparingar på upp till 80 % per person – ganska otroligt, eller hur?

Framför allt ger det alla inblandade i den egna organisationen all kunskap om svetsning samlat på ett ställe. Ni blir helt enkelt mer kompententa och kommer kunna göra ett ännu bättre jobb än ni redan gör. 

Svetskoordinatorn hjälper dig med

l

Utbildning

I programmet och med e-learnings kan du utbildas till svetsövervakare och även vidareutvecklas inom svetsning. Utbilda även dina medarbetare med hjälp av e-learning som du själv styr över. Onlineutbildningar, e-learning, dessa finns tillgängligt 24/7.  Vi hjälper er att bibehålla er höga kompentens genom att skicka påminnelser när någon kurs närmar sig sista giltighetsdatum. Ni kan också lägga upp egna kurser/certifikat för den egna organisationen.

Företagsutveckling tillsammans med personlig utveckling

Med jämna mellanrum bjuder vi in hela vårt svetsnätverk som använder Svetskoordinatorn till en stor utbildningsdag. Detta ger dig ytterligare en möjlighet att utveckla din verksamhet tillsammans med oss!

Svetsarprövningar och certifikat

Eftersom ni själva kan övervaka svetsarprövningar efter er utbildning dokumenterar ni detta enkelt i Svetskoordinatorn. Certifikaten samlas under en översikt där du också kan filtrera fram en lämplig svetsarprövning till ett specifikt projekt.

I programmet visas antalet dagar kvar på certifikatet och en påminnelse skickas ut via e-post innan det går ut. Förlängningen sker givetvis även den digitalt direkt i programmet. 

Externt utfärdade certifikat kan även de läggas in och förlängas genom Svetskoordinatorn.

i

WPS/WPQR

Tillverka och sprid WPS:er genom Svetskoordinatorn. Inbyggd mall för att tillverka WPS:en finns, och det går även att lägga in befintliga WPS:er för att ge alla dina kollegor tillgång att använda dem.

Ni har full åtkomst till alla WPS:er via andra enheter såsom smarta telefoner och surfplattor.

Även WPQR läggs in och både dessa är enkelt sökbara.

Slutdokumentation och CE-märkning

I projektmodulen styr du vilka aktiviteter som ska kontrolleras och dokumenteras. Starten med teknisk genomgång enligt ISO 3834 och vidare projektaktiviteter styrs enkelt med inbyggda mallar.
När projektet är klart skapas slutdokumentationen och du kan även plocka ut prestandadeklaration och CE-märkning för EN 1090-projekt.

Utrustning

Även utrustning som svetsströmkällor samt mätverktyg ska ha kärlek. Lägg in befintlig utrustningslista samt när det är dags att validera eller sköta underhållet så för du en notis när det är dags att göra nästa omgång. Det finns även möjlighet att lämna över en lista till underhållspersonalen på den utrustning som ska valideras för att inte missa/eller ta med extra utrustning.

Detta ingår

  • Utbildningstillfällen som anordnas med jämna mellanrum för den som står som huvudanvändare på licensen. 
  • Skapa WPS:er samt lägg in befintliga WPQR för att få en bra och enkel översikt
  • Möjlighet att lägga in och skapa nya svetsarprövningar
  • Möjlighet att lägga in svetsutrustning/mätverktyg och deras valideringsintervall för påminnelse om validering
  • Inloggning för svetsaren för att få översikt på sina svetsarprövningar och välja WPS.

Pris: 1599 kr/månad

Utbildningsmodul

Komplett utbildningspaket med visuell kontroll, svetsbeteckningar samt dimensionering av svetsade konstruktioner. Helt obegränsat antal gånger samt deltagare inom företaget.

 

Pris: 799 kr/månad

 

Projektmodul

Teknisk genomgång enligt ISO 3834 och EN 1090-2. Dokumentera alla sorters certifikat, materialintyg, ritningar m.m. under projektets gång för att slutligen sammanställa projektet och presentera en slutdokumentation och CE-märkning till kunden.

 

Pris: 999 kr/månad

Vill du köra igång?

Hör av dig så kontaktar vi dig och hjälper dig igång. Lägg till utbildningsmodulen om du vill ha tillgång till våra kurser obegränsat antal gånger/deltagare.