fbpx

välj Svetskoordinatorn

Investering

Detta ingår

Skapa WPSer samt lägg in befintliga WPQR för att få en bra och enkel översikt.

Kompetensmatris.

Möjlighet att lägga in och skapa nya svetsarprövningar

Möjlighet att lägga in svetsutrustning/mätverktyg och deras valideringsintervall för påminnelse om validering

Inloggning för svetsaren för att få översikt på sina svetsarprövningar och välja WPS.

Utbildningstillfälle med jämna mellanrum för den som är huvudanvändare.

Pris: 1599 kr/månad

Projektmodul och slutdokumentation:

Projekledning, teknisk genomgång, slutdokumentation och CE-märkning av EN 1090 projekt.

Pris: 999 kr/månad

Utbildningsmodul :

Komplett utbildningspaket med visuell kontroll, svetsbeteckningar samt dimensionering av svetsade konstruktioner. Helt obegränsat antal gånger samt deltagare inom företaget (max 50 st användare/utbildningsmodul).

 

Pris: 799 kr/månad

Extra svetsansvarig:

Lika rättigheter som huvudlicensen, utbildningsdag och påminnelser.

 

Pris: 699 kr användare/månad

Extra användare :

Är ni flera som jobbar i Svetskoordinatorn med att lägga in nya uppgifter eller dokumentera projekt behövs en kompletterande skrivrättighet. Ej utbildningsdag eller möjlighet kan skapa WPSer eller svetsarprövningar.

 

Pris: 299 kr användare/månad

Vill du köra igång?

Hör av dig, så kontaktar vi dig och hjälper dig igång. Lägg till utbildningsmodulen om du vill ha tillgång till våra kurser obegränsat antal gånger/deltagare. 

Extramoduler

11 + 10 =

LKAB

”Svetskoordinatorn är ett verktyg som ger oss kontroll på helheten av vårt ISO 3834-arbete. Vi är väldigt positiva till tillgången till online-utbildningar för våra svetsare och det är smidigt att utfärda och följa upp våra svetsarprövningar.”

LKAB Mekaniska AB, Tord Hugin och Simon Kero

TIS AB

”Bra överskådlighet på allt, WPS, WPQR, synkontroller, svetsarprövningar osv. Kostnadsbesparande p.g.a. att jag själv övervakar, utför förstörande provning och ställer ut certifikat, samt att jag som svetsansvarig får bättre koll på kunskap och kvalité.

Bra med E-learnings som vid behov håller alla uppdaterade i kravbilden som finns för svetsning. För mig som svetsansvarig är det guld värt att ha allt samlat på ett och samma ställe.”

TISAB AB, Johan Broman

Nordkote

”Jag har ofta 100 bollar i luften, projekt till höger & vänster & jag hatar att ha saker å ting liggandes här och där. Som kund hos svetskoordinatorn så har jag allt jag behöver samlat på ett enda ställe, och jag kommer åt det jag behöver när jag behöver det.”

Nordkote AB, Magnus Arvola

Ellagro

”Vi använder Svetskoordinatorn till alla våra svenska tillverkningsenheter. Alla använder samma plattform oavsett om man är svetsare, arbetsledare, svetstekniker eller svetsansvarig. Nu är vi inte beroende av olika leverantörers system utan har allt samlat.”

Ellagro, Göran Ahlmark

Treo plåt

”Styrkan i Svetskoordinatorn ligger i samspelet mellan alla delar, från WPS:er och dokumentation av svetsarprövningar till validering av både utrustning och kunskap.”

Treo Plåt AB, Mattias Bylund

Naverviken

”Vi på Naverviken har fler än 100 stycken WPS och WPQR samt svetsarprövningar att förnya och förlänga. Att ha allt samlat på samma plats underlättar vår dagliga verksamhet. Även tillgången till utbildning i visuell kontroll gör att alla svetsare har rätt utbildning från dag ett. Utan Svetskoordinatorn hade vi fått spendera mycket mer tid för att leta, uppdatera information och utbilda.”

 

Naverviken AB, Ovidiu Onaca